Kumkuat, turunçgiller grubunun ilginç üyelerinden biridir. Çinliler tarafından Altın Portakal olarak isimlendirilmiştir. Dış kabuğu tatlı, iç kısmı ise hafif ekşidir. Bu özellik, kumkuatın çiğ olarak kabuğuyla tüketilmesine olanak tanır. Meyve, tatlı ve ekşi aromaların birleşimi sayesinde ağızda ferahlatıcı bir tat bırakır.
Yemeklerinizde de kabuklarını rendeleyerek ya da suyunu sıkarak farklı bir aromaya sahip olabilirisniz. Kumkuat aynı zamanda tatlılarda, marmelat ve reçel yapımında da kullanılmaktdır.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Yemeklerinizde de kabuklarını rendeleyerek ya da suyunu sıkarak farklı bir aromaya sahip olabilirisniz. Kumkuat aynı zamanda tatlılarda, marmelat ve reçel yapımında da kullanılmaktdır.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!