Tavuk baget bol etli olması sebebiyle ile haşlamalarda ve tencere yemeklerinde sıkça kullanaılmaktadır. Özellikle soğuk havalarda ve hasta olunca yapılan haşlaması şifa deposudur.
Tavuk bagetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine ve günlük olarak yenilenen sebze-meyve reyonuna da bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz.
Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Tavuk bagetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine ve günlük olarak yenilenen sebze-meyve reyonuna da bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz.
Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!