İtalya'nın Padano vadisinde üretildiğinden dolayı bu isimle anılan Grana Padano (Parmesan) fildişi renkli, ağır kokulu, sert bir peynirdir.
Gerçek Grana Padanonun üzerinde muhakkak damgası bulunur. Sabah ve öğleden sonra sağılan inek sütünün karıştırılmasıyla üretilen Grana Padano, 1 yıldan 2 yıla kadar değişen sürelerde bekletildikten sonra satışa sunulur.
Gerçek Grana Padanonun üzerinde muhakkak damgası bulunur. Sabah ve öğleden sonra sağılan inek sütünün karıştırılmasıyla üretilen Grana Padano, 1 yıldan 2 yıla kadar değişen sürelerde bekletildikten sonra satışa sunulur.
Pizzaların ve makarnaların değişmez malzemesi olan parmesan, çorbadan salataya hemen tüm İtalyan yemeklerinde ince dilimler halinde yada rende halde kullanılır.
Şarabın yanında üzerine balsamic sirke damlatılmış ince parmesan dilimlerine de doyum olmaz.
Alerjen bilgisi: Laktoz içerir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!