Kuru et, dana kontrafile ve antrikot etinin en az 15 gün salamura yapılmasından sonra geleneksel yöntemlerle odun ateşinde tütsülenerek üretilen çok lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Balkanlardan gelen ancak günümüzde vazgeçemediğimiz lezzetlerden olan Kuru eti denemediyseniz çok şey kaybetmişsiniz demektir.
Kahvaltı ve brunch sofralarınız için ideal bir lezzettir.
Kuru eti isterseniz salatalarda, hamburgelerde, pizza içeriklerinde ve sandviçlerde kullanabilirsiniz.
İçindekiler:Dana eti, Tuz, Koruyucu (E250), Kürlenmiş, tütsülenmiş ve kurutulmuş et.
Kahvaltı ve brunch sofralarınız için ideal bir lezzettir.
Kuru eti isterseniz salatalarda, hamburgelerde, pizza içeriklerinde ve sandviçlerde kullanabilirsiniz.
İçindekiler:Dana eti, Tuz, Koruyucu (E250), Kürlenmiş, tütsülenmiş ve kurutulmuş et.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!