Köri baharat, Hindistan ve Pakistan mutfaklarında sıklıkla kullanılan bir baharat türüdür.
Bu baharat, genellikle tavuk, kuzu ve hindi gibi et yemekleri için kullanılır ve lezzetini arttırmak için yemeklerin sonuna eklenir.
Köri baharatı, kurutulmuş karabiber, kimyon, kırmızı biber, kırmızı toz biber, karanfil, kimyon tozu, korint ve karanfil tozu gibi malzemelerden yapılır.
Bu baharatın lezzeti eşsizdir ve kendine özgü bir aromaya sahiptir.
Antakya florasında yetişen ve üretilen baharatların karışımından oluşan bu köriyi denemenizi öneririz.
Bu baharat, genellikle tavuk, kuzu ve hindi gibi et yemekleri için kullanılır ve lezzetini arttırmak için yemeklerin sonuna eklenir.
Köri baharatı, kurutulmuş karabiber, kimyon, kırmızı biber, kırmızı toz biber, karanfil, kimyon tozu, korint ve karanfil tozu gibi malzemelerden yapılır.
Bu baharatın lezzeti eşsizdir ve kendine özgü bir aromaya sahiptir.
Antakya florasında yetişen ve üretilen baharatların karışımından oluşan bu köriyi denemenizi öneririz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!