Kayseri antrikot pastırma, dananın antrikot etinden sinirleri ayıklandıktan sonra geleneksel yöntemlerle kurutulduktan sonra çemen ile kaplanırak üretilmektedir.
Hafif yağlı bir yapısı vardır. Birinci sınıf pastırma kategorisinde yer alır. Ağzınıza attığınızda dağılarak eşsiz bir lezzet deneyimi sunar.
Kahvaltı ve brunch sofralarınız için vazgeçilmez bir lezzettir.
Kayseri antrükot pastırmasını isterseniz yemeklerde, pizza içeriklerinde ve sandviçlerde kullanabilirsiniz.
Hafif yağlı bir yapısı vardır. Birinci sınıf pastırma kategorisinde yer alır. Ağzınıza attığınızda dağılarak eşsiz bir lezzet deneyimi sunar.
Kahvaltı ve brunch sofralarınız için vazgeçilmez bir lezzettir.
Kayseri antrükot pastırmasını isterseniz yemeklerde, pizza içeriklerinde ve sandviçlerde kullanabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!