Antakya yöresine ait lezzetli Halhalı zeytinlerini, çekirdekleri el değmeden ayıklandıktan sonra, Amanos Dağları’ndan toplanan taze dağ kekiği, antakya zeytinyağı ve çeşitli baharatlarla marine ediliyor.
Kendine has aromasıyla zeytin ve kekiğin bu enfes bileşimi, sofralarınıza lezzet ve renk katacak.
Antakya yöresinde kahvaltıların vazgeçilmezi olan bu lezzeti, bizim sunduğumuz şekliyle tüketebileceğiniz gibi, domates, soğan, ceviz ve nar ekşisiyle harmanlayarak da sunabilirsiniz.
Antakya yöresinde kahvaltıların vazgeçilmezi olan bu lezzeti, bizim sunduğumuz şekliyle tüketebileceğiniz gibi, domates, soğan, ceviz ve nar ekşisiyle harmanlayarak da sunabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!