Etlerimizi, Balıkesir'den özel olarak, TSE Standartları'na uygun şekilde, soğuk zincir kırılmadan temin ediyoruz.
Dana T-Bone dananın sırt bölümünde, bonfile ve kontrfilenin aralarında bulunan etin kemik ile birlikte yer aldığı kısımdır. Kemikli bir et olmasından ötürü hem lezzet hem de şifa deposudur.
Efsane tadı için yapmanız gereken fırında pişirmek. Ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Saklama Koşulları: 0-4 °C de iki gün, -18 altı ay muhafaza edebilirsiniz.
Dana T-Bone dananın sırt bölümünde, bonfile ve kontrfilenin aralarında bulunan etin kemik ile birlikte yer aldığı kısımdır. Kemikli bir et olmasından ötürü hem lezzet hem de şifa deposudur.
Efsane tadı için yapmanız gereken fırında pişirmek. Ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Saklama Koşulları: 0-4 °C de iki gün, -18 altı ay muhafaza edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!