Çerkez peyniri Kuzey Kafkasya’nın önemli ve bilinen lezzetlerinden biridir.
Koyun veya Keçi sütünden üretilen Çerkez Peyniri az tuzlu yapısıyla bölgemizde oldukça fazla tüketilen bir peynirdir.
Olgunlaşma süreci yaklaşık 3 ayı bulduğundan üretimi zahmetli peynirler arasındadır.
Çerkez peynirini kahvaltı sofralarında, hamur işlerinde, salatalarda ve ordövr tabaklarında oldukça tüketilen bir peynirdir.
Alerjen bilgisi: Laktoz içerir.
Koyun veya Keçi sütünden üretilen Çerkez Peyniri az tuzlu yapısıyla bölgemizde oldukça fazla tüketilen bir peynirdir.
Olgunlaşma süreci yaklaşık 3 ayı bulduğundan üretimi zahmetli peynirler arasındadır.
Çerkez peynirini kahvaltı sofralarında, hamur işlerinde, salatalarda ve ordövr tabaklarında oldukça tüketilen bir peynirdir.
Alerjen bilgisi: Laktoz içerir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!