Konvansiyonel broiler piliçlerden farklı, kırmızı tüylü hubbard ırkı olan Bolez Köylüm piliçleri, tüm yasal kontrolleri ve veteriner kontrolleri yapılarak üretilmektedir.
Piliçler, biyogüvenlik önlemleri alınmış kapalı alanlarda, hayvan refahı gözetilerek yetiştirilmektedir. Yaklaşık 50 – 60 gün aralığında yetiştirildiğinden ve ırk özelliğinden dolayı daha uzun sürede pişen Bolez Köylüm ürünleri, tamamen bitkisel yemlerden oluşan beslenme menüsüyle de sarı eti ve özlediğimiz köy lezzetini sofralarımıza taşır.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Piliçler, biyogüvenlik önlemleri alınmış kapalı alanlarda, hayvan refahı gözetilerek yetiştirilmektedir. Yaklaşık 50 – 60 gün aralığında yetiştirildiğinden ve ırk özelliğinden dolayı daha uzun sürede pişen Bolez Köylüm ürünleri, tamamen bitkisel yemlerden oluşan beslenme menüsüyle de sarı eti ve özlediğimiz köy lezzetini sofralarımıza taşır.
Bu efsane lezzetin yanına Köylüce' nin efsane mezelerine de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!