Baklanın tarihi tarımın ilk dönemlerine kadar uzandığı tespit edilmiştir. Antik Mısır, Yunan ve Roma medeniyetlerinde baklanın tüketildiği antik kaynaklarda belirtilmektedir.
Baklanın içermiş olduğu vitamin, mineral ve antioksidan sayesinde sağlığa oldukça faydalı bir sebzedir. Ülkemizde de tüketimi oldukça yaygındır. Hatta Çanakkale' nin Bayramiç ilçesinde coğrafi işaret almış olan bakla çeşidi Bayramiç Beyaz'ı bulunmaktadır.
Bakla yaygın olarak zeytinyağlı yemeği yapılmakta olup aynı zamanda çorba olarak ve meze olarak da tüketilmektedir.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Baklanın içermiş olduğu vitamin, mineral ve antioksidan sayesinde sağlığa oldukça faydalı bir sebzedir. Ülkemizde de tüketimi oldukça yaygındır. Hatta Çanakkale' nin Bayramiç ilçesinde coğrafi işaret almış olan bakla çeşidi Bayramiç Beyaz'ı bulunmaktadır.
Bakla yaygın olarak zeytinyağlı yemeği yapılmakta olup aynı zamanda çorba olarak ve meze olarak da tüketilmektedir.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!