Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan ayva, pek çok farklı tarifte kullanılır. Tatlılar, et yemekleri, şerbetler, reçel ve marmelat yapımında kullanıldığı bilinir.
Sert yapısı ayvayı taze yemek isteyenler için biraz zorlamaktadır. Genellikle pişirilerek kullanımı yaygındır.
Ayva antioksidan ve lif kaynağı bakımından oldukça zengin bir meyvedir.
Ülkemiz ayva üretiminde dünya liderlerinden biri olup Eşme Ayvası coğrafi işaret tescili almış bir ayva türüdür.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Sert yapısı ayvayı taze yemek isteyenler için biraz zorlamaktadır. Genellikle pişirilerek kullanımı yaygındır.
Ayva antioksidan ve lif kaynağı bakımından oldukça zengin bir meyvedir.
Ülkemiz ayva üretiminde dünya liderlerinden biri olup Eşme Ayvası coğrafi işaret tescili almış bir ayva türüdür.
Buzdolabında sebze meyve reyonunda muhafaza edebilirsiniz.
Köylüce Acıbadem olarak en kaliteli ve sağlıklı meyve sebzeleri tedarik edip sofralarınıza ulaşması için çalışıyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!