sandvic2

İçindekiler

 TOC \o "1-3" \h \z \u SANDVİÇ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN PÜF NOKTALAR. PAGEREF _Toc79070361 \h 4 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360031000000

EKMEKLER; PAGEREF _Toc79070362 \h 4 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360032000000

EKMEĞE SÜRÜLEN MALZEMELER. PAGEREF _Toc79070363 \h 4 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360033000000

ANA MALZEMELER; PAGEREF _Toc79070364 \h 4 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360034000000

SEBZELER. PAGEREF _Toc79070365 \h 5 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360035000000

MEYVELER. PAGEREF _Toc79070366 \h 5 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360036000000

SOSLAR. PAGEREF _Toc79070367 \h 5 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360037000000

GARNİLER; PAGEREF _Toc79070368 \h 5 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360038000000

AMAÇ VE HEDEF KİTLESİNE GÖRESANDVİÇLER. PAGEREF _Toc79070369 \h 6 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300360039000000

ÇOCUKLAR İÇİN SANDVİÇLER, PAGEREF _Toc79070370 \h 6 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370030000000

PİKNİK İÇİN SANDVİÇLER, PAGEREF _Toc79070371 \h 6 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370031000000

YEMEK ARASI, PAGEREF _Toc79070372 \h 7 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370032000000

ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN, PAGEREF _Toc79070373 \h 7 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370033000000

AKŞAM YEMEĞİ İÇİN, PAGEREF _Toc79070374 \h 7 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370034000000

PARTİ SANDVİÇLERİ PAGEREF _Toc79070375 \h 7 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370035000000

SANDVİÇ ve KAHVALTI TABAKLARI İÇERİKLERİ PAGEREF _Toc79070376 \h 8 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370036000000

Köylüce Klasik Sandviç. PAGEREF _Toc79070377 \h 9 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370037000000

Köylüce Karışık Sandviç. PAGEREF _Toc79070378 \h 10 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370038000000

Köylüce Gurme Sandviç. PAGEREF _Toc79070379 \h 11 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300370039000000

Köylüce Extra Sandviç. PAGEREF _Toc79070380 \h 12 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380030000000

Köylüce Lüks Sandviç. PAGEREF _Toc79070381 \h 13 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380031000000

Köylüce Hafif Sandviç. PAGEREF _Toc79070382 \h 14 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380032000000

Köylüce Rozbif Sandviç. PAGEREF _Toc79070383 \h 15 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380033000000

Köylüce Kahvaltı Tabağı 1. PAGEREF _Toc79070384 \h 16 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380034000000

Köylüce Kahvaltı Tabağı 2. PAGEREF _Toc79070385 \h 17 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380035000000

Köylüce Kahvaltı Tabağı 3. PAGEREF _Toc79070386 \h 18 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380036000000

Simit Tabağı 1. PAGEREF _Toc79070387 \h 19 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380037000000

Simit Tabağı 2. PAGEREF _Toc79070388 \h 20 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380038000000

Simit Tabağı 3. PAGEREF _Toc79070389 \h 21 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300380039000000

Simit Tabağı 4. PAGEREF _Toc79070390 \h 22 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300390030000000

Simit Tabağı 5. PAGEREF _Toc79070391 \h 23 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300390031000000

Köylüce Tatlı Kahvaltı Tabağı 1. PAGEREF _Toc79070392 \h 24 08D0C9EA79F9BACE118C8200AA004BA90B02000000080000000D0000005F0054006F006300370039003000370030003300390032000000

 

 

SANDVİÇ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN PÜF NOKTALAR

İyi bir sandviç yapmak için dikkat edilecek noktalar;

EKMEKLER;

1- Ekmekler taze ve yumuşak olmalıdır. Isırdığınız vakit kolayca kopmalıdır.

2- Ekmek dilimleri ince ve çok sert olmamalıdır.

3- Ekmeğin kabuğu sert ise, keserek alınmalıdır.

4- Ekmeğinizin dokusu sağlam olmalı ve kolayca ufalanmamalıdır.

5- Ekmeğiniz dondurulmuşsa, mikro dalgada veya ortam sıcaklığında dinlendirdikten sonra kullanınız.

6- Eski ekmeklerinizi kızartarak sıcak sandviçlerde kullanın.

7- Ekmeğinizin lezzeti, içine koyduğunuz malzemelerin tadını bastırmamalıdır.

8- Ekmek dilimlerini, malzemenin suyunun geçmemesi için mutlaka tereyağı, margarin, krem peynir vs. sürünüz.

9- Ekmek dilimlerine, içine koyduğunuz malzemelerin miktarı ve tadı orantılı olmalıdır.

10- Ekmek olarak, yufka, lavaş, bazlama, pide, tost ekmeği, somun dilimleri vs. gibi kullanabilirsiniz.

11- Ekmekleri kızartırken, üzerlerine de tereyağı sürerseniz daha kıtır ve lezzetli olurlar.

12- Ekmek kızartmak için tost makineleri veya ekmek kızartıcısını kullanabilirsiniz.

13- Ekmek kızartmak istediğinizde, ekmek kızartıcılarında sıkıştırmadan kızartın. Ekmeğiniz daha yumuşak ve gevrek olur.

14- Yumurtaya bulanmış sandviçleri, tavada bol yağla veya fritözde kızartınız.

15- Ekmek arasının lezzetini artırmak için hardal, Ketçap, katkılı mayonez vs. gibi soslar kullanınız.

16- Köy ekmeği ve bazı somun ekmeklerini, en az bir gün bekletiniz. Çünkü taze ekmekler kolayca dağılır.

17- Sandviç ekmeklerinizi naylon poşette buzdolabında saklayabilirsiniz.

18- Sandviç yaparken mutlaka, ekmek, tereyağı, malzemeler, yeşillikler, tereyağı ve ekmek olacak şekilde hazırlayın.

19- Çocuklar için, Bisküvi veya tatlı hamurların arasına dondurma veya farklı tatlı pekmez, bal gibi malzemelerinden koyabilirsiniz.

EKMEĞE SÜRÜLEN MALZEMELER

1. Kullandığınız malzemelerin, taze ve yeni yapılmış olmasına özen gösterin.

2. Karışımlarınız kıvamlı olmalı fakat sert olmamalıdır.

3. Hazırladığınız veya kullandığınız karışımları buzdolabında örtülü veya kapaklı olarak saklayınız.

4. Karışımları mümkün olduğu sürece, kullanacağınız miktarlarda hazırlayın.

5. Karışım yaparken fazla malzeme karıştırmamaya özen gösterin.

ANA MALZEMELER;

1- İçine koyduğunuz etli malzemeleri, soğuk olarak veya pişirilmiş olarak kullanabilirsiniz.

2- Malzemelerinizin, mümkün olduğu kadar dilimli ve ince olmasına özen gösteriniz.

3- Malzemeleriniz, iyi pişkin olup, yeterli derecede yumuşak ve dişle kolayca kesilebilir olmalıdır.

4- Malzemeleri ekmek arasına koyarken düzgün şekilde diziniz ve hafifçe bastırarak yerleştiriniz.

5- Dilimlenecek malzemeleri, sandviç yaparken dilimleyiniz. Beklemiş ve kuru olmamalıdırlar.

6- Etlerinizi ince dövdükten sonra, un, yumurta ve galeta ununa batırıp kızartın. ılık olarak sandviç arasına koyun.

7- Etlerinizi bütün olarak fırında kızarttıktan sonra, sandviç yaparken ince dilimleyip, kullanın.

8- Sandviçinize koyacağınız malzemeler, toplam ağırlığın % 50 si oranında olmalıdır. Kullanılan malzemelerin aroma kuvvetlerin, sandviç ekmeğinin aroma

kuvvetine eşit veya fazlası olmalıdır.

9- Kullanacağınız sebzeleri, soğuk suda tutarsanız, daha sert ve canlı olurlar.

10- Sebzeleri mutlaka kurulayıp, kullanın.

11- Pastırma ve çiğ şarküteri ürünleri mümkün olduğu kadar ince kesiniz. Yoksa sandviç yerken, kolayca kopmazlar.

SEBZELER

1. Kullanılacak malzemeleri taze olmasına özen gösterin. Daha gevrek ve lezzetli olurlar.

2. Kullanılacak sebzeler, temizlenmeli, yıkanmalı ve kurulanmalıdırlar.

3. Buzdolabında, kuruladıktan sonra nemli bir bezle örterek saklayınız.

4. Sandviç hazırlarken, malzemelerinizin temiz, kuru ve soğuk olmasına özen gösterin.

5. Sandviç yaparken, tuzu en son anda serpin. Tuz sebzelerin suyunun çıkmasına neden olur.

6. Mevsim sebzelerini kullanmaya özen gösterin. Daha lezzetli olurlar.

7. Sebzeler yumuşak dokuda ise çiğ olarak kullanabilirsiniz.

8. Sebzeler sert dokuda ise pişirerek kullanabilirsiniz.

9. Suyunu bırakan sebze ( soğan, domates, salatalık....) hazırlanmış sandviçlerinizi bekletmeden tüketiniz.

10. Pişmiş sebzelerin pişirme suyunu ekmeğe, az miktarda emdirerek veya hiç kullanmayın.

11. Sebzeleri, ızgarada pişirerek kullanınız.

12. Sebzeleri mümkün olduğu kadar, ince olmalarına özen gösterin. Sertleri ince dilimleyin. Sebze soyacağı bu işi görebilir.

13. Sebzelerin, yapraklı olanlarının yaprak kısımlarını kullanın.

MEYVELER

1. Meyvelerin, taze ve ezik olmamalarına özen gösterin.

2. Meyvelerinizi seçerken, sert olanları tercih ediniz.

3. Önceden hazırlanmış meyveler, daha çabuk bozulur ve sulanır.

4. Meyveleri tercihen 5 mm. kalınlıkta dilimleyerek kullanın.

5. Mevsim meyvelerini kullanmaya özen gösterin.

6. Meyveleri son dakikada hazırlayıp, rendeleyin veya dilimleyin.

SOSLAR

1- Fazla sıvı ve akıcı soslarla hazırlanmış sandviçlerinizi bekletmeden tüketiniz.

2- Sürdüğünüz tereyağı vs. mutlaka malzemeye uygun seçiniz.

3- Sosun kıvamı, akıcı olmamalıdır.

4- Sosunuzun içine farklı taze ve kuru baharatlar ilave ederek, daha lezzetli kılabilirsiniz.

5- Sos olarak, peynir soslarından kullanırsanız, daha lezzetli ve besleyici olur.

6- Sandviç paketlerinden sosun akmaması için, uygun bir ambalaj kullanınız veya ona göre katlayarak kullanınız.

7- Dürüm gibi ekmekleri sararken alt kısımlarını, sosun akmayacağı şekilde katlayın.

8- Sandviçlerinize yetecek miktarda sos hazırlayın. Uygun olmayan şartlarda ve uzun süre kalırsa, bozulabilir.

9- Sandviçlerinizin üzerine veya tabanına sos koyup, üstten ısıtarak ta lezzetlendirebilirsiniz.

10- Sos olarak, mayonez, hardal, Ketçap,domates sosu, peynir sosu,.. vs. kullanabilirsiniz.

11- Kuvvetli etlerle kuvvetli ve acı sosları kullanın.

GARNİLER;

1- Sandviçi tamamlayan lezzetleri sandviçin yanına koyup, servis edin.

2- Genelde parmak patates ve yeşillikli salata konur.

3- Garnileri son dakika hazırlayın. Bekletilen malzemeler, yumuşar ve suyunu bırakırlar.

4- Sandviçin yanında sos koyacaksanız, mini kase, oyulmuş sebze veya kahve fincanında koyunuz. Ekmeğinize ve elinize bulaşırlar.

5- Elde yenecek sandviçlere Garni gerekmez. Garni olarak kutu meşrubatı ve kağıt peçete verin.

6- Bazen patates püresi veya kolay ve susuz yemeklerde, sandviçinizle uyum içinde kullanılabilir.

AMAÇ VE HEDEF KİTLESİNE GÖRESANDVİÇLER

1. Çocuklar için,

2. Piknik için,

3. Yemek Arası,

4. Öğle yemeği için,

5. Akşam yemeği için,

6. Parti Sandviçleri.

Bu sandviçleri yaparken dikkat edilecek hususlar;

ÇOCUKLAR İÇİN SANDVİÇLER,

1. Kolay yapımlı,

2. Küçük ve besleyici,

3. Ekmeğinin fazla ufalanmaması,

4. Sosunun fazla akıcı olmaması,

5. Çocukların sevdikleri malzemelerden yapılmalı, ( pekmez, reçel, fıstık ezmesi, vs.)

6. Çocukların sevdikleri şekil ve görüntülere benzetilmelidir. (Ev, araba, tren, hayvan şekilleri verilmelidir.)

7. Çocuklar, sandviç yerken, oyundan alı konmak istemezler. Dolayısıyla daha sık ve küçük öğünler şeklinde verilmelidir.

Örnek Sandviçler

1. Kayık Sandviç

2. Yat Sandviç

3. Ev Sandviç

4. Tren Sandviç

5. Hamburger

6. Köfte

7. Sosisli

8. Pekmezli

9. Peynirli Simit

10. Açmada krem peynir, somon füme, tuz, biber ve dereotu karışımı,

PİKNİK İÇİN SANDVİÇLER,

Piknik sandviçleri uzun ömürlü ekmeklerden yapılmalıdır.

Ekmekler kalın ve yumuşak olmalıdır. Malzeme suyunu bırakınca emmelidir.

Piknikte ızgara yapılabilecek ekmekler olabilir.

Malzemeler, bol su ihtiva eden domates, salatalık vs gibi konmamalıdır. Ayrıca getirilip, sonradan yenirken ilave edilebilir.

Sosları koyuca olmalıdır. Ekmek tarafından tamamen emilip yumuşamamalıdır.

Genelde akşamdan yapılır, alüminyum veya strech filmle sarılarak buzdolabında soğutulur. Gerekirse thermo boxlarla taşınmalıdır.

Uzun süre sıcakta tutulacaksa, dayanıklı malzemeler kullanılmalıdır. Beyaz ve Kaşar Peyniri, jambon vs.

Genelde fazla yer olmadığı için besleyici olmalıdır. Genelde kuru köfteli vs yapılır.

YEMEK ARASI,

Yemek arasında açlığı yatıştırıp, küçük bir uzatma gerektiğinde başvurulur. Sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arasında, öğle ile akşam yemeği arasında ve akşam

yatmadan yenilir. Geleneklerimizde akşam yatmadan yenen aperatif yiyeceklere yat geber yemeği adı verilir.

ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN,

Öğle yemeklerinde, genelde sıcak bir sandviç tercih edilir.

Bunun yanında yaz günlerinde besleyici ve soğuk sandviçler tercih edilir.

Soslu olmalı

Yumurta kullanılmalı

Izgara veya Kızartma olarak sıcak servis edilmeli.

İçine veya tabağına garni olarak, sebze kullanılmalı,

Büyük boy olup, doyurucu olmalı.

AKŞAM YEMEĞİ İÇİN,

Akşam yemeğinde kullanılan sandviçler,

Öğle yemeğinde yenenlere göre daha hafifi olmalıdır.

Yaz günlerinde soğuk olanları tercih edilir.

Fazla doyurucu olmamalıdır.

PARTİ SANDVİÇLERİ

Genelde, büyüklerin, küçük örnekleri olarak yapılırlar.

Tepsi içinde dekor yapılıp, elle yenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANDVİÇ ve KAHVALTI TABAKLARI İÇERİKLERİ

Köylüce Klasik Sandviç

4 Dilim Beyaz Peynir, 2 Dilim Salatalık, 3 Dilim Domates,2 Dilim biber Zeytin Ezmesi

Köylüce Karışık Sandviç

4 Dilim Taze Kaşar Peynir, 3 Dilim Dana Salam, 2 Dilim Salatalık, 3 Dilim Domates

Köylüce Gurme Sandviç

4 Dilim Taze Kaşar, 2 Dilim Beyaz Peynir, 3 Dilim Dana Salam, 2 Dilim Rize Kavurması , Zeytin Ezmesi, Mevsim Yeşillikleri

Köylüce Extra Sandviç

2 Dilim Antrikot Füme Et, 4 Dilim Kaşar Peynir, 2 Dilim Beyaz Peynir, 3 Dilim Domates, 2 Dilim Salatalık, Zeytin Ezmesi, Mevsim Yeşillikleri

Köylüce Lüks Sandviç

2 Dilim Füme Dil, 4 Dilim Taze Kaşar, 2 Dilim Beyaz Peynir, 3 Dilim Domates, 2 Dilim Salatalık, Zeytin Ezmesi, Mevsim Yeşillikleri

Köylüce Hafif Sandviç

2 Dilim Hindi Göğüs Füme, Labne, 2 Dilim Salatalık, Mevsim Yeşillikleri

Köylüce Rozbif Sandviç

2 Dilim Karabiberli Rozbif, Bif Sos, 4 Dilim Cheddar, 3 Dilim Domates, 3 Dilim Salatalık Turşusu

Köylüce Ciğersever Sandviç

Dana Arnavut Ciğer, Amerikan Salatası, Acılı Ezme

Köylüce İtalyan İşi Sandviç

2 Dilim Dana Mortadella, Labne, 2 Dilim Permesan Peyniri, 3 Dilim Roka

Köylüce Anadolu Sandviç

2 Dilim Pastırma, 2 Dilim Kavurma, 4 Dilim Taze Kaşar, 3 Dilim Domates, Yeşil Biber, Mevsim Yeşillikleri

Köylüce Ton sandviç

Ton Balığı, 3 Yaprak Roka, Roka Kadar Göbek Marul, Az Soğan, Sos, 3 Dilim Salatalık Turşusu

Köylüce Vegan Sandviç

Zeytin Ezmesi, 3 Dilim Domates, 2 Salatalık, Biber

Köylüce Kahvaltı Tabağı 1

2 Dilim Beyaz Peynir, 4 Dilim Taze Kaşar, 4 Dilim Dana Salam, 3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Cherry Domates, 4-5 Adet Siyah - Yeşil Zeytin, 1 Adet Yeşil Biber

Köylüce Kahvaltı Tabağı 2

2 Dilim Antrikot Füme, 3 Dilim Dil Füme,2 Dilim Beyaz Peynir,2 Dilim Kaşar Peynir, 3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Cherry Domates, 4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin, 1 Adet Haşlanmış Yumurta, 1 Adet Yeşil biber

Köylüce Kahvaltı Tabağı 3

2 Dilim Pastırma, 2 Dilim Kavurma, 4 Dilim Taze Kaşar, 2 Dilim Beyaz Peynir, 4-5 Adet Domates, 3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin, 1 Adet biber,1 Adet Haşlanmış Yumurta

Simit Tabağı 1

4 Dilim Taze Kaşar,3 Dilim Salatalık, 2 Adet Cherry, 4-5 Adet Siyah/ Yeşil Zeytin, 1 Adet Simit

Simit Tabağı 2

3 Dilim Dana Salam, 2 Adet Üçgen peynir, 2 Adet Cherry Domates, 3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Siyah/ Yeşil Zeytin, 1 Adet Simit

Simit Tabağı 3

3 Dilim Eski Kaşar, 2 Adet Cherry Domates, 3 Dilim Salatalık, 2 Adet Cherry Domates, 4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin, 1 Adet Simit

Simit Tabağı 4

4 Dilim Cheddar, 2 Adet Üçgen Peynir,2 Adet Cherry Domates,3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin, 1 Adet Simit

Simit Tabağı 5

2 Dilim Beyaz Peynir, 2 Adet Cherry Domates, 3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin, 1 Adet Simit

Köylüce Tatlı Kahvaltı Tabağı 1

Arıcan 35 Gr Küçük kavanoz Bal, Nutella 15 gr, 2 Dilim Beyaz Peynir, 1 Adet Simit, 1 Adet Baget

Köylüce Klasik Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Zeytin Ezmesi

·4 Dilim Beyaz Peynir

·3 Dilim Domates

·2 Dilim Salatalık

·2 Dilim Biber

Not 1: Jelatin ile sarıp kağıt ambalaj içerisine konulmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Karışık Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·4 Dilim Taze Kaşar Peynir,

·3 Dilim Dana Salam,

·3 Dilim Domates

·2 Dilim Salatalık,

·2 Dilim Biber

Not 1: Jelatin ile sarıp kağıt ambalaj içerisine konulmalıdır.

 

 


Köylüce Gurme Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Zeytin Ezmesi,

·4 Dilim Taze Kaşar,

·2 Dilim Beyaz Peynir,

·3 Dilim Dana Salam,

·2 Dilim Rize Kavurması ,

·Mevsim Yeşillikleri

Not 1: Jelatin ile sarıp kağıt ambalaj içerisine konulmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Extra Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Zeytin Ezmesi,

·2 Dilim Beyaz Peynir,

·4 Dilim Kaşar Peynir,

·2 Dilim Antrikot Füme Et,

·3 Dilim Domates,

·2 Dilim Salatalık,

·Mevsim Yeşillikleri

Not 1: Jelatin ile sarıp kağıt ambalaj içerisine konulmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Lüks Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Zeytin Ezmesi

·4 Dilim Taze Kaşar

·2 Dilim Beyaz Peynir

·2 Dilim Füme Dil

·3 Dilim Domates

·2 Dilim Salatalık

·Mevsim Yeşillikleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Hafif Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Labne

·2 Dilim Hindi Göğüs Füme

·2 Dilim Salatalık

·Mevsim Yeşillikleri

Not1:Çavdar veya kepek ekmeğinden yapılmalı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Rozbif Sandviç

Malzemeler aşağıdaki sıra ile ekmek arasına dizilir.

·Bif Sos

·4 Dilim Cheddar

·2 Dilim Karabiberli Rozbif

·3 Dilim Domates

·3 Dilim Salatalık Turşusu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Kahvaltı Tabağı 1

·2 Dilim Beyaz Peynir

·4 Dilim Taze Kaşar

·4 Dilim Dana Salam

·3 Dilim Salatalık

·4-5 Adet Cherry Domates

·4-5 Adet Siyah -Yeşil Zeytin

·1 Adet Yeşil Biber

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Kahvaltı Tabağı 2

·2 Dilim Antrikot Füme

·3 Dilim Dil Füme

·2 Dilim Beyaz Peynir

·2 Dilim Kaşar Peynir

·3 Dilim Salatalık, 4-5 Adet Cherry Domates

·4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin

·1 Adet Haşlanmış Yumurta

·1 Adet Yeşil biber

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Kahvaltı Tabağı 3

·2 Dilim Pastırma

·2 Dilim Kavurma

·4 Dilim Taze Kaşar

·2 Dilim Beyaz Peynir

·4-5 Adet Domates

·3 Dilim Salatalık

·4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin

·1 Adet biber

·1 Adet Haşlanmış Yumurta

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

Simit Tabağı 1

·4 Dilim Taze Kaşar

·3 Dilim Salatalık

·2 Adet Cherry

·4-5 Adet Siyah/ Yeşil Zeytin

·1 Adet Simit

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simit Tabağı 2

·3 Dilim Dana Salam

·2 Adet Üçgen peynir

·2 Adet Cherry Domates

·3 Dilim Salatalık

·4-5 Adet Siyah/ Yeşil Zeytin

·1 Adet Simit

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simit Tabağı 3

·3 Dilim Eski Kaşar

·2 Adet Cherry Domates

·3 Dilim Salatalık

·2 Adet Cherry Domates

·4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin

·1 Adet Simit

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simit Tabağı 4

·4 Dilim Cheddar

·2 Adet Üçgen Peynir

·2 Adet Cherry Domates

·3 Dilim Salatalık

·4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin

·1 Adet Simit

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

Simit Tabağı 5

·2 Dilim Beyaz Peynir

·2 Adet Cherry Domates

·3 Dilim Salatalık

·4-5 Adet Siyah/Yeşil Zeytin

·1 Adet Simit

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köylüce Tatlı Kahvaltı Tabağı 1

Arıcan 35 Gr Küçük kavanoz Bal

Nutella 15 gr

2 Dilim Beyaz Peynir

1 Adet Simit

1 Adet Baget

Not 1: 1 adet baget ekmek jelatinle sarıp pakete eklenir.

Not 2: Çatal-kaşık seti pakete eklenir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.